SWEDCHARGE

 12.05.2022 година

Денес, на почесната листа на визионери кои придонесуваат за нашата почиста и позелена иднина се запиша хотел Тино Свети Стефан. Тимот на SwedCharge инсталираше станица за полнење електрични возила ChargeAmps HALO 11kW. Ова е прва и засега единствена станица за полнење електрични возила инсталирана во хотел на брегот на прекрасното Охридско езеро. Честитки за сопственикот Борис и за неговата визија за позелена околина. Благодарност до Борче за неговата несебична поддршка за време на инсталацијата. Поддршка до Елена за имплементацијата на нова услуга за нивните гости. Добивме информација дека уште за време на тестирањето на станицата примиле резервација од турист кој планира во Охрид да пристигне со електрично возило.

Hotel Tino SvSt Out
HALO SvSt 1
HALO Tino SvSt